Планерите ни за 2021 са готови. Казваме чао на 2020 и залагаме сериозна основа на 2021!

Отделили сме повече място за грижа за себе си. Планерът започва със страница какво сме научили през 2020 и какво бихме искали да научим през 2021. Бъкет лист, който да заложите най-отпред.

Следващата страница е колелото на Баланса, защото да живеем добре означава да имаме баланс между всички части от нашето ежедневие – емоционално, професионално, физическо. Искаме да ви го напомним.

След това има страница за планиране на годината, големите цели. Ако не сте ги открили още, без напрежение, ще ги структурирате по-късно. Но важното е да започнете от някъде.

Подготвили сме ви и едно “mental health” поредизвикателство.

И така месеците започват. Календар с дати, вдъхновяваща мисъл за всеки месец (любими са ни Март и Ноември, вижте най-долу), страница за планиране на месеца, какво да готвите, да спортувате, да четете и гледате. И след това празни “to do list” страници. Да, празни, за да творите, драскате, да планирате и да пишете задачи и да го използвате за работен органайзер.

На края на месеца обаче, сме добавили едно колело “How I am doing this month?”, да гледате малко повече към себе си, да се похвалите, да се научите от грешките си и да влезнете смело в следващия месец.

За финал, по традиция имаме страница за пътуване, която тази година е обогатена с места из България, да!

Пожелаваме си, 2021 да бъде шеметна, спокойна, цветна, организиране, успешна, пълна с мечти и тяхното реализиране, да действаме!

Планерите ни са готови и са перфектната идея за коледен подарък, като ние ще се погрижим всеки един да е красиво опакован 🎁 Надяваме се да ви харесват!

Ваши, Ани и Тина, и Стани, който направи тези красиви дизайни!

Design Vintage Summer ®️.

Photo & Design by Stanislav Dimitrov @cinematic4.

 

Share this post