Новата ни лятна колекция е много специална. Тази година разтърси всички ни, но точно в най-трудните моменти се раждат най-красивите идеи. 

Вдъхновението за новите ни модели намираме в места и хора. Тази година мястото отново е свързано с пътуване, но този път е пътуване в метафоричния смисъл, пътуване към себе си. Мястото, което ни вдъхнови се казва @metta 

metta e място за открития, експерименти и свобода. Там намерихме отговори в мислите си, спокойствие и тишина, които ни вдъхновиха за едно истиснко лято.

” metta” в Будизма означава медитация, фокусирана върху развитието на безусловната любов към всички същества. Момичето, създало това място ни напомни да слушаме вътрешния си глас . Показа ни, че силни жени има и че не бива да се отказваме пред трудностите. Даде ни свобода и дълбочина. Даде ни подкрепа и важни уроци, както само ние жените можем да дадем една на друга. Благодарим, Йони.

Затова нарекохме новата ни лятна колекция “Metta Summer”. Защото това лято  е много неопределено и вярваме, че ще ни води към истинското ни аз. И за нас тази колекция е много любима, защото я чакахме като лятото.

Ако трябва да определим колекцията с три думи, то те са True. Wild. Nature.

True.  True to yourself.

Като бранд вярваме в истинските момичета. Една дреха е сякаш да “говориш” като бъдеш верен на себе си. Слушайте вътрешния си глас.

Wild. Wild & free.

Дивата страна. Тази, която ни води отвъд. Тази, която ни провокира да търсим и намираме. Тази, която намира свободата.

Nature. The nature knows it’s way.

Ние сме естествени същества. Търсим стихиите и те ни дават сила. Жените сме и огън и въздух, и вода, и земя. В природата всичко винаги идва на мястото си. Новата ни колекция носи естествена лекота, вярвайте в природата си. Бохо стил и хармония, нека ги носим с нас това лято.

Материите са естествени, премиум лен и памук,  нежна вискоза, ефирен шифон широки кройки, сякаш вятъра прелита през теб. Диви мотиви с животни, желанието ни да бягаме и да бъдем по-близо до природата.

Основните цветове са земните- керемидено, бордо, кафяво, оранжево, преливащи се в нежно синьо като морето и небето и жълти акценти, като слънцето. Разбира се и бяло, като облаците.

“metta summer” е да усещаш със сетивата си и да се доверяваш на вътрешния си глас. Когато дори и без посока търсиш. Да вярваш в силата на стихиите и те да бъдат твое вдъхновение. Защото лятото за нас е точно това, нашето metta-време.

Това е нашата metta summer, надяваме се да докосне и вас!

От утре ще бъде качена на сайта за PRE ORDER.

А този уикенд ще ви очакваме на Миш Маш Фест, 4-5 Юли, паркa “Заимов” от 10 до 19 часа ☀️

Ваши, 

Ани и Тина

 

Share this post