Към съдържанието

7 години 🎉 | Happy Birthday to us!

За седем години научихме няколко важни неща, които искаме да ви споделим:

Ако имате визия и идея, просто я следвайте. Ние не сме учили дизайн, нито сме рисували, нито ни е било детска мечта, но стъпка след стъпка минавахме през всичко. Правихме много грешки (още правим, хихи), не знаехме дори имената на платовете, създавахме кройки, които ни се получаваха понякога случайно, но да знаете, колкото и невъзможно да изглежда, ще се научите, стига това, към което сте се насочили да ви харесва! Ако на края на деня сте уморени, но с голяма усмивка, то има смисъл. Още когато ни питат какво работим не знаем какво да отговорим и трудно се наричаме „дизайнери“, затова искаме да ви напомним, вярвайте в себе си и в мечтите си!

Трудно е да правиш бизнес, да разбираш сам кое как се прави, да се сблъскваш с проблеми и да търсиш решения и да няма кой да ти каже „ето това е и готово“.  Но колкото и трудно да изглежда за останалите, вие не се отказвайте. Щом ние се научихме, можете и вие. Вярваме, че развиваме средата и че правим България една модерна държава с млади хора, които мечтаят и постигат тук. Затова всяко ваше усилие си заслужава.

Хората са всичко. Без приятелите, семейството, шивачите, моделиерите, нашите момчета, които ни снимат неуморно (@cinemaic4)  и вие, нашите момичета на лятото, които ни подкрепяте толкова години, нищо не би било възможно! Ние вярваме в една кармична енергия, която носи правилните решения и ни среща с правилните хора в правилния момент. Затова нямахме сайт толкова дълго време, не му беше дошло времето. Затова понякога се бавим, но знаете ли, накрая наистина всичко се нарежда, по най-добрия начин. Вярвайте в доброто, обичайте приятелите и семейството си и благодарете.

Ние ставаме на 7 години. Да знаете, първите години дори не си ги броим, защото всичко беше като на шега, но те са ни развили, научили и са ни помогнали да стигнем до тук.

Пожелаваме си щастливи и свободни момичета с нашите рокли още дълги години.

И благодарим! От все сърце!

Ваши,

момичетата на лятото!

Need more information?
Our team would love to assist you with any enquiry.
Simply fill in the contact form at our Contact Us page or email us at [email protected] for any assistance with finding your perfect Hazel & Folk piece.

Нямате артикули в количката. Преглед на продукти

×
е добавен във вашата количка.
Количка Приключване на поръчката

Wishlist

×
×
добавено в желани. премахното от желани.