Screen Shot 2021-02-22 at 17.24.28

Много интересно нещо сме хората. Винаги си намираме извинение за пред себе си. От утре няма да ям захар, от утре ще спортувам, от утре ще си почивам. От утре ще отделям повече време за себе си.

Но знаете ли, понякога това е просто нормално. Понякога имаме нужда да НЕ се грижим за себе си. Да си дадем почивка и от това. Губим баланса си. Ядем повече от необходимото или пък по-малко. Не спим добре и тестваме лимитите на тялото ни. Понякога ставаме безотговорни и това е нормално. Истински хора сме.

Но в един момент тялото обаче ни показва, че е време да се размърдаме, както физически, така и психически. То ни говори и е хубаво да го слушаме.

# 3 self love

Третото ни предизвикателство към вас за Февруари е да намерите време за спорт и стречинг тази седмица. Всеки ден. Да, всеки ден. Говорим за 15 минути. Ако можете повече, супер.

Заявяваме го и ние пред вас. Ще постваме в Инстаграм, няма измъкване. Тагвайте ни и вие. Тази седмица, всеки ден ще се грижим за тялото си. Все пак в бъкет листа ни беше “my body, my temple”, започваме от малкото.

Ние сме на тази вълна от доста време и ви готвим много изнанади, съвсем скоро. Active wear baby, active. Това сега е предизвикателство за загрявка, мислим ви и едно по-голямо, започваме.

Body & mind, self love.

 

Share this post