Четете цитат, мисъл, публикация. И тя ви напомня за силата, за вдъхновението, за радостта, да се усмихвате, да се изтръскате и да продължите напред, да се мотивирате и да се радвате на живота такъв, какъвто е, без стрес. Да, знаем я, но тя се появява в точния момент, за да ни го напомни.

Приятел. Познат. Семейството. Напомнят ти колко си страхотен. Майка ви най-вече. Без приятелите сме загубени, животът е истинско приключение с тях, кажете им го.

Любима песен. Усмивка. Дъждът. Как вали. Пица. Любима рокля. Парфюм. Чаша кафе. Похвала в офиса. Любим блогър, ей така. Страхотна снимка. Залез.

Новата ни колекция иска да ви напомни за това вдъхновение,  всеки ден. То е там:

Когато ви вали и сте с новата ни винтидж кафява рокля. Ами как да не звучи музика в главата ви. Лана дел рей я.

Когато направите успешна презентация с малката ни черна бунтарска рокля.

Когато се виждате с приятелки, събота е, с мек и удобен пуловер.

Когато се носите из града с ново палто, небрежно разкопчано. Не, не сте в Лондон, но въпреки това сте супер куул.

Когато е студено, а вие сте с панталон с къси крачоли, ах тези блогърки, да им мръзнат глезените на тях и си повтаряте “шарени чорапи, шарени чорапи”.

 

Когато ви направят комплимент, че сияете. Ами станали сте в 7, как няма да сияете.

Когато направите план за деня, за седмицата, за годината, амбициозно, добре, че красивите ни пленери идват и ще са по-удобни от всякога, подобряваме ги, много идеи има в една женска глава, трябва място за тях.

Това е тя. Готова е.

Новата ни колекция е в лимитирани серии, които се изработват в момента и ще бъдат готови в рамките на две седмици. Първите неща са налични като „предварителни продажби” на сайта ни. Предваритeлно се извиняваме ако няма за всички. Можете да си запазите още сега.

Колекцията е изцяло от меки и удобни материи. Знаете, че ги избираме за нас самите и влагаме специално отношение. Кройките ни са по-добри, защото целят да ви правят по-слаби, да, мечта на всяка от нас. И носят свободата.

Заповядайте и в нашия магазин за два дни на:

25 Oct. FRI | 11-20h

26 Oct. SAT | 11-17h

ул. Кърниградска 14, Muse Shop

 

Share this post

-10% OFF
ЗА ПЪРВА ПОРЪЧКА

Добре дошли във Vintage Summer!
Вярваме, че щастливите момичета са най-красиви, затова създаваме вдъхновение!
Запишете се за нашия мейлинг лист и вземете вашия код за отстъпка сега!