6
3 неща, които трябва да ви дава една рокля:

1. Роклите носят Женската енергия, мисична сила, която само ние жените носим. Това е вашият баланс, вашата сила, вашата нежност. Когато облечете рокля трябва да се чувствате специална и силна. Дългите рокли носят незабравимост, късите носят романтика и лекота, за какво сте настроени сега?

2. Настроение- изберете си цвят. “Много ми се носи зелена рокля”, познато ли ви е? О, да, после ще намерите и обувки и чанта, или дори обратното май е по-често срещано, да,  така сме жените. Но помнете, цветовете носят настроение. Перфектна рокля за вас е тази, която ще ви накара да сияете с нея. Червеното е дълбочина и чувственост, зеленото е като природата, носи хармония и баланс, синьото е спокойствие и лекота, жълтото е слънце, черното подчертава вас и силата ви, бялото е мечти и чистота.

3. Свобода– ако ви стяга, опъва, не ви е удобна, дразни ви матрията или всеки път трябва да се подръпвате, о, не, това не е на добре. Изберете си рокля от естествена материя, която да лети с вас. Изберете си кройка, която да подчертава красивите ви страни. Обещаваме да ви разкажем за всяка рокля от новата колекция какво подчертава и за кого е подходяща.

Женска сила от нас! Летете и мечтайтйте с рокли, слънчевото време дойде 🙂

Share this post