Към съдържанието

Ние, сме Ани и Тина, творческото дуо зад Vintage Summer. Вече 11 години гоним вятъра и слънцето, и истински вярваме в лятото.

Когато започнахме Vintage Summer не знаехме нищо. Не бяхме учили това, нямахме представа за платове и кройки, нямаше кой да ни направи нещата, нямaхме и инвестиции. 

Правехме го за удоволствие. Хоби, да видим какво ще стане. После разбрахме, че трябва спешно да се развием, защото момичетата искаха нашите рокли. Даваме ви сила да не позволявате на това, че не знаете нещо или, че е трудно, да ви спира. Доверявайте се на сърцето си. 

Знаете ли, че 5 години нямахме сайт. Сега не знаем, защо не го направихме по-рано.

 

С Тина сме приятелки от 21 години. Седяхме на един чин. 

 

В началото поръчките бяха в един тефтер, всичко се пишеше на ръка. Ани забравяше поръчки. Тина оправяше нейната бъркотия. Оле майко. Бяха интересни времена. Стъпка по стъпка положихме основите на един бранд, който вдъхновява момичетата да бъдат себе си всеки ден. 

 

Сега Vintage Summer е независим български бранд. Всяка наша колекция е в лимитирана серия и ще ви донесе неповторимост, стил и лекота. Избираме материите на роклите си в изключителна прецизност. Работим в големи цехове, където произвежаме малки серии. Нямаме свръх производство и голям отпадък, знаем, че това е важно. Вярваме в силата на роклите, те носят женската сила. Вярваме и в шурите дни, когато просто си слагаме една тенииска и тичаме по децата си. Вярваме в истинските момичета, като знаем, че трябва да им е удобно, да бъдат красиви, да бъдат себе си.  

Избирайки наш продукт вие избирате енергия и сила, подкрепяте семеен бизнес и избирате българското, благодарим.

Нямате артикули в количката. Преглед на продукти

×
е добавен във вашата количка.
Количка Приключване на поръчката

Wishlist

×
×
добавено в желани. премахното от желани.