...

Нашата история

Вярваме в лятото и свободата. Вярваме, че да бъдеш себе си е най-страхотното нещо. Вярваме, че момичетата са силни и красиви. Вярваме в мечтите.  Искаме дрехите ни да носят свобода, и искаме да правят момичетата по-щастливи.

Нарекохме бранда си Vintage Summer,  за да пазим духа на лятото във всеки един момент. Затова нашите рокли ще бъдат перфектни за офиса, но и за залеза, за парти или за романтична вечеря, за събота вечер с приятели и за далечно пътуване.

Във всяка наша колекция създаваме “любимите” дрехи, тези, за които винаги сме мечтали и гарантираме, че ще са ви удобни и приятни за носене.

Нямаме свръхпроизводство и всяка наша дреха е създадена в лимитирана серия. Всяка наша кройка е направена по-добра, защото дрехите трябва да носят свобода и красота! Всеки наш артикул се изработва в условията на добър и справедлив труд. Вярваме, че развиваме средата и че сме бранд, който я променя към по-добро. 

Как започна всичко ?

Ани и Тина, приятелки от деца, двете лица зад марката.

Vintage Summer започна като на шега, когато за сватбата на Тина се наложи да направим шаферските рокли сами.

Готовите рокли, които бяхме поръчали бяха ужасни и тъй като оставаха само 3 дни до сватбата, трябваше да действаме сами.
Ани, заедно с баба й и майка й направиха първите ни поли.

Спасихме сватбата и имахме най-красивите шаферки и така започна всичко. След това направихме някои рокли за нас самите, и това прерасна в една цялостна идея за бранд, вдъхновен от лятото. Така започнахме да правим роклите, за които си мечтаем.

Вдъхновение

Силните момичета. Истинските приятели. Босите крака. Любовта. Пътуванията. Чаша вино и хартиена книга. Мама. Студените сутрини. Дъждът. Аромат на кафе. Светлината. Давид. Уморените крака. Бързането. Хората. Шоколад. Florence & The Machine.

Нашият Екип