Връщане и замяна

Връщане и на стока

Вие имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни. Периодът за връщане започва да тече от деня, в който е извършена доставката на последната стока(и) от Вашата поръчка.

Как мога да върна стока?

Ако желаете да върнете нещо, моля, използвайте следните стъпки:

1) Попълнете Бланката за връщане на стока и попълнете каква е причината да върнете стоката.

Изтеглете тук:

Бланка за връщане на стока

2) Изпратете стоката, която желаете да върнете, включително Бланката за връщане на стока. Моля, не забравяйте, че Бланката за връщане на стока трябва винаги да бъде приложена към стоката, която се връща.

3) Изпратете пратката обратно чрез куриерска фирма Еконт България. Можете да го направите директно от техен офис или да се свържете с тях на телефон 07001 7300 (Цена: На стойността на един градски разговор или според тарифния план на Вашия оператор), за да насрочите връщането на стоката. Винтидж Съмър ЕООД има право да откаже да приеме предявеното връщане или замяна, ако установи замърсяване или повреждане на стоката.

Връщането на стока по куриер е за ВАША сметка, освен в случай на дефектна стока или объркана пратка от нашата страна, тогава Винтидж Съмър ЕООД ще покрие куиерските услуги за връщане, описано по-горе.

Данни за връщане:

Фирма: Винтидж Съмър ЕООД

Телефон: 0887501640

Адрес: Офис на Еконт София Младост 2

Представител: Станислав Димитров

 

4) Ако клиентът не е заплатил сумата за връщане, то тя ще му бъде приспадната от сумата за въстановяване по поръчката.

5) Сумата по поръчката ви ще бъде възтановена само ако стоките не са повредени, замърсени, изпрани, променяни или носени (освен да бъдат премерени) и че всички етикети или обозначения са на мястото си.

6) За да Ви възстановим сумата, моля имайте предвид следното:

●      Възстановената сума е в български лев

●      Възстановяваме сума единствено към българска банкова сметка

●      Възстановяваме сумата в рамките на 14 работни дни от вземане на върнатата пратка.

●      Предоставената банкова сметка трябва да съвпада с името на лицето, направило поръчката на www.vintagesummerfashion.com 

Как да замените стока?


Доставчикът заменя закупената стока с друга стока от същия вид и качество, или при липса на такава – със стока по избор на клиента за същата стойност. В случай че стоката е била в промоция на намалена цена, клиентът има право на замяна с друга стока на същата цена, която клиентът реално е заплатил на Доставчика.

Стоки, които не могат да бъдат върнати или заменени:

–       cтoĸи, изpaбoтeни пo пopъчĸa нa пoтpeбитeля или cъoбpaзнo нeгoвитe индивидyaлни изиcĸвaния; Дрехи, изработени със специфична дължина, одобрена от клиента.